Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kleen Resorts Verkoop
Kleen Resorts
Chalet Kleen Resorts

Bouwupdate december | Kleen Resorts

Open dagen
Ontdek de mogelijkheden bij onze resorts tijdens een van onze open dagen!

December - Ontdek de laatste ontwikkelingen op onze resorts

Bouwupdate Recreatiepark Stelleplas

Op recreatiepark Stelleplas wordt er momenteel hard gewerkt om de geplaatste woningen helemaal klaar te stomen, zodat ze binnenkort aan de eigenaren overgedragen kunnen worden. Het team is bezig met de aanleg van de tuinen en daarnaast worden de laatste puntjes op de i gezet omtrent de woningen. 

Bouwupdate Oysterduinen

Bij Oysterduinen worden de laatste oude chalets zorgvuldig van het park verwijderd, waardoor we kunnen gaan starten met de ontwikkeling van het resort. Er zijn hier al twee showmodellen geplaatst, zo kunnen wij u altijd een woning laten zien tijdens een bezichtiging in Yerseke. Nu de verouderde chalets ruimte hebben gemaakt voor nieuwe mogelijkheden geeft dit ruimte voor de bouw van moderne en comfortabele voorzieningen.

Bouwupdate Recreatiepark Hellendoorn

Op recreatiepark Helledoorn wordt er momenteel gewerkt aan de bouw van ongeveer 10 woningen, waarvan er één al volledig gereed is voor overdracht aan de eigenaar. De overige woningen ondergaan de laatste bouwfases, waarbij de tuinen worden aangelegd en de woningen worden aangesloten op het elektriciteitsnet. Tegelijkertijd is het team bezig met het gereedmaken van de kavels voor de volgende woningen.