Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kleen Resorts Verkoop

Bouwen aan uw vakantiedroom

Open dagen
Ontdek de mogelijkheden bij onze resorts tijdens een van onze open dagen!
 • Nieuwbouw vakantiewoning
 • Aantrekkelijk rendement
 • Duurzame en luxe vakantiewoningen

Investeren in een nieuwbouwproject

Investeren in de toekomst? Ontdek de nieuwbouw recreatiewoningen van Kleen Resorts! Onze focus ligt op het creëren en aanbieden van mogelijkheden die perfect aansluiten bij uw wensen. Zo is het mogelijk om te investeren in een nieuwbouw recreatiewoning voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie hiervan. Dat betekent dat u een waardevast rendement ontvangt én zelf kan genieten van uw eigen stukje paradijs. Dat is zorgeloos genieten!

 

Bekijk ons aanbod

Uw nieuwbouw woning in Nederland

Kleen Resorts biedt nieuwbouw recreatiewoningen aan op Oysterduinen en Stelleplas in Zeeland, deze parken zijn gelegen in Yerseke en Heinkenszand. In Twente zijn ook diverse woningen te vinden bij Recreatiepark Hellendoorn. Daarnaast hebben we ook woningen op Resort Vosseweide in Noord-Brabant. Er zijn verschillende vakantiewoningen beschikbaar aan het water of de bosrand, met opties voor een sauna of hottub. Het is mogelijk om de woning te gebruiken voor eigen gebruik, voor volledige verhuur of een combinatie hiervan. Bij volledige verhuur profiteert u van een gegarandeerd rendement van 6,5%!

Waarom bij Kleen Resorts?

 • Duurzame vakantiewoningen
 • Opties voor wellnessfaciliteiten
 • Aan het water of in het bos
 • Uitstekende voorzieningen
 • Hoogwaardige kwaliteit

Een sfeerimpressie van Kleen Resorts ⤵

De voordelen van Kleen Resorts

De nieuwbouw recreatiewoningen van Kleen Resorts zijn gelegen op unieke locaties aan het water of de bosrand en biedt een prachtige en inspirerende omgeving. Daarbij zijn de woningen duurzaam gebouwd en voorzien van hoogwaardige luxe. Naast het verhuren van uw vakantiewoning, is het mogelijk om er zelf van te genieten en ontspannen met familie en vrienden. Ook hoeft u zich als investeerder geen zorgen te maken over het dagelijkse beheer van de vakantiewoning, Kleen Resorts biedt namelijk professioneel verhuurbeheer. Kortom, het investeren in een nieuwbouw woning is een win-win situatie. 

Ontdek onze parken ⤵

Waar kan ik investeren in een nieuwbouw vakantiewoning?

Het is mogelijk om te investeren in een nieuwbouw vakantiewoning bij Kleen Resorts Stelleplas en Kleen Resorts Zon en Zee, beide parken zijn gelegen in het hart van Zeeland. Resort Stelleplas is te vinden in Heinkenszand en Oysterduinen in Yerseke. Deze locaties in Zeeland bieden een idyllische omgeving met helderblauwe wateren en groene weilanden. Daarnaast kan je ook investeren in een nieuwbouw woning bij Kleen Resort Vosseweide, in het mooie Noord-Brabant en Overijssel. 

Welke voordelen biedt een nieuwbouw vakantiewoning?

Investeren in een vakantiewoning biedt persoonlijke voordelen zoals altijd toegang hebben tot rust en ontspanning. Het is het een geweldige plek om quality time door te brengen met familie en vrienden, waardoor het gemak, vrijheid en voldoening biedt voor ontspanning en waardevolle momenten. Daarnaast profiteert u bij volledige verhuur van een gegarandeerd rendement van 6,5%!

Wilt u meer weten?

Hier wordt de brochure naartoe gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
logo

Wat kunt u verwachten

 • Maak kennis met onze missie en visie
 • Kijkje in de rendementsprognoses
 • Bekijk de opties
 • Exclusieve modellen van de woningen
 • Leer de organisatie kennen

Bezoek onze resorts

Recreatiepark Stelleplas
Stelleweg 1, 4451 RL Heinkenszand, Zeeland

Resort Vosseweide
Veerweg 1A, 4681 RH Nieuw-Vossemeer, Noord-Brabant

Recreatiepark Hellendoorn
Tunnelweg 4a, 7448 RW Haarle, Overijssel

Resort Oysterduinen
Burenpolderweg 30a, 4401 KX Yerseke, Zeeland

Resort De Steppe
Baarleseweg 1, 5113 TA Ulicoten, Noord-Brabant