Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kleen Resorts Verkoop
Recreatiewoning kopen Friesland
  • Luxe vakantiewoningen te koop in Friesland
  • Prachtige ligging aan de Friese Meren
  • Met eigen jachthaven

Recreatiewoning kopen in Friesland

Het kopen van een vakantiewoning in Friesland, ook wel bekend als Fryslân, biedt u niet alleen een aantrekkelijk rendement op uw investering, maar ook een plek om heerlijk te ontspannen. Het toerisme in Friesland is de afgelopen 10 jaar met maar liefst 32% gestegen (CBS) en de populariteit blijft groeien! Dankzij de vele natuurgebieden, gezellige steden en dorpen, maar bovenal de waterrijke gebieden weten steeds meer toeristen deze provincie te vinden. Onze 4- tot 6-persoons vakantiewoningen zijn gelegen in Balk, aan de Friese Meren. Vaart u binnenkort weg vanuit onze jachthaven?

Kleen Resorts logo

Aanbod vakantiewoningen in Friesland:

De vakantiewoningen in het kort:

  • Prijzen vanaf € 220.000,- excl. btw
  • Geschikt voor 4 tot 6 personen
  • Unieke ligging aan het water
  • Turn-key op te leveren

Investeren in recreatie aan het water

Een vakantiewoning kopen in Friesland biedt ontspanning, plezier en buiten zijn. Dit ziet u ook terug in de vakantiewoningen op ons resort. De 4- tot 6-persoons vakantiewoningen zijn luxe en comfortabel ingericht zodat u optimaal kunt ontspannen. Daarnaast hebben de woningen allemaal een plek om buiten te relaxen, dit kan in de vorm van een overdekt terras of een open tuin. De woningen voldoen aan de laatste BENG-eisen zodat u ook nog eens duurzaam kunt genieten. 

Een recreatiewoning in deze veelzijdige provincie

De provincie staat bekend om de unieke en gastvrije cultuur met een eigen taal, maar dat niet alleen. Friesland is natuurlijk ook bekend van de Elfstedentocht, het fierljeppen, de prachtige natuur, het vele water en de gezellige steden. Ontdek de natuur van de Tsjûkemar, een natuurgebied met prachtige wandel- en fietsroutes langs kunstwerken, historische plekken en bijzondere landschappen. Te warm om te bewegen? Dat is het voordeel van een vakantiehuis aan het water. Huur een bootje en verken de Friese Meren! Ga een dagje winkelen in Heerenveen of bezoek het grootste binnenwater zeilevenement van Europa tijdens de Sneekweek. Friesland is dé plek om te ontsnappen aan de alledaagse drukte en even tot rust te komen. Voor uzelf als eigenaar, maar ook voor de vakantiegasten van uw verblijf. 

Twijfelt u over de aankoop van een recreatiewoning in Friesland?