Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kleen Resorts Verkoop
vakantiewoning voor eigen verbruik

Een recreatiewoning voor eigen gebruik

  • In Zeeland, Overijssel & Noord-Brabant
  • Aan het water
  • In het bos
  • Duurzame vakantiewoningen
 

Investeer in plezier & ontspanning

Kleen Resorts is de ideale bestemming om te genieten van een eigen recreatiewoning in Zeeland Overijssel & Noord-Brabant, gelegen aan het water of midden in de uitgestrekte natuur. Het is mogelijk om te kiezen voor volledig eigen gebruik, een combinatie van eigen gebruik en verhuur of het volledig verhuren van uw woning. Kleen Resorts beschikt over 2- tot 6-persoons luxe en duurzame vakantiewoningen. Daarnaast bieden alle parken uitstekende voorzieningen, mogelijkheden tot wellnessfaciliteiten en prachtige locaties aan het water of in de natuur.

 

Kleen Resorts logo

 

Bekijk ons aanbod

Een thuis weg van huis

Investeren in een duurzame vakantiewoning biedt veel persoonlijke voordelen. Zo is het is altijd mogelijk om zelf de rust en ontspanning op te zoeken en hoeft u niet te zoeken naar beschikbare accommodaties. Een vakantiewoning voelt als een tweede huis, het kan ingericht worden naar persoonlijke stijl en smaak en kunt u ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Daarentegen is het niet mogelijk om de vakantiewoning te gebruiken als vast adres. Maar het is een geweldige plek om quality time door te brengen met familie en vrienden. Kortom, het bezitten van een eigen recreatiewoning biedt het gemak en de vrijheid waar u kunt ontspannen en genieten van waardevolle momenten. 

Waarom bij Kleen Resorts?

  • Duurzame vakantiewoningen
  • Opties voor wellnessfaciliteiten
  • Aan het water of in het bos
  • Uitstekende voorzieningen
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Begeleiding door onze experts
 

Een sfeerimpressie van Kleen Resorts ⤵

 

Uitgelicht: Ontdek de omgeving van Resort Stelleplas

Kleen Resorts Stelleplas is gelegen in het pittoreske dorp Heinkenszand, in het hart van de provincie Zeeland. Deze locatie biedt talloze activiteiten en bezienswaardigheden. U kunt fietsen door de prachtige omgeving, een bezoek brengen aan de lokale markt en ontspannen op de stranden aan de Zeeuwse Kust. Resort Zon & Zee is gelegen in het charmante vissersdorpje Yerseke. Deze locatie in Zeeland biedt het resort een idyllische omgeving met helderblauwe wateren en groene weilanden. Hier is het mogelijk om de jachthaven te ontdekken, watersportactiviteiten uit te oefenen of te genieten van oesters en mosselen. 

 
 

Ontdek onze parken ⤵

 

Waar kan ik een recreatiewoning voor eigen gebruik kopen?

Het is mogelijk om een recreatiewoning te kopen bij alle Resorts van Kleen Resorts. Alle parken zijn gelegen aan het water of midden in de natuur. Resort Stelleplas is te vinden in Heinkenszand en Resort Zon en Zee in Yerseke. Met uitgestrekte polders en dijken biedt Heinkenszand een schilderachtige omgeving voor een vakantiehuis. Yerseke is gelegen aan de Oosterschelde en is een ideale locatie voor liefhebbers van zon, zee, strand en watersport. 

Wat zijn de voordelen van een eigen recreatiewoning?

Investeren in een vakantiewoning biedt persoonlijke voordelen, zoals altijd toegang hebben tot rust en ontspanning. Het voelt als een tweede huis waarin u uw eigen stijl kunt inrichten en kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Bovendien is het een geweldige plek om quality time door te brengen met familie en vrienden, waardoor het gemak, vrijheid en voldoening biedt voor ontspanning en waardevolle momenten. Tevens ontvangt u bij volledige verhuur op ook nog eens een aantrekkelijk vast rendement van 7%.