Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kleen Resorts Verkoop
vakantiewoning kopen met wellness

Investeren in een vakantiewoning

 • 6,5% gegarandeerd rendement
 • Woningen al vanaf €119.000
 • In Zeeland, Noord-Brabant en Overijssel
 

Investeren, recreëren & profiteren

Op zoek naar een slimme investeringsmogelijkheid met gegarandeerd rendement en daarbij een tweede thuis? Investeer in een vakantiewoning bij Kleen Resorts! Onze duurzame vakantiewoningen zijn een interessante belegging en daarbij een goed alternatief voor sparen. Met een unieke combinatie tussen gloednieuwe woningen, populaire locaties en een professionele verhuurorganisatie. De woningen zijn gelegen in Zeeland, Noord-Brabant en Overijssel en geschikt voor 2-6 personen.

Wist u dat u van een gegarandeerd rendement van 6,5% kunt profiteren bij Recreatiepark Stelleplas en bij Resort Zon & Zee zelfs van 7%?

 
 
 

Kleen Resorts logo

 
 

Bekijk onze vakantiewoningen

Investeringsmogelijkheden

In een tijd waarin traditionele vastgoedinvesteringen minder aantrekkelijk zijn geworden, wordt investeren in recreatief vastgoed steeds populairder. Belangrijk om te weten is welke kansen en mogelijkheden er zijn op dit gebied. Bij Kleen Resorts kunt u ervoor kiezen te investeren in een recreatiewoning die gedeeltelijk beschikbaar is voor verhuur en dan geniet u van een variabel rendement van circa 8,5%! Wilt u toch voor meer zekerheid gaan en beleggen in een solide investering, dan kunt u kiezen voor een gegarandeerd rendement van 6,5%!

 
  Gegarandeerd rendement

  - Gegarandeerd rendement van 6,5%!

  - Volledige verhuur

  Variabel rendement

  - Variabel rendement van circa 8,5%!

  - Beschikbaar voor variabele verhuur

 

Een sfeerimpressie van de woningen van Kleen Resorts ⤵

 

Uitgelicht: geen verhuurverplichting

Resort Buitengewoon Zeeland is gelegen op de grens van Noord-Brabant & Zeeland. Gelegen aan het water en in het hart van de natuur. Deze locatie biedt talloze activiteiten en bezienswaardigheden en biedt u geen verhuurverplichting. U kunt fietsen door de prachtige omgeving, een bezoek brengen aan de lokale markt en ontspannen op de stranden aan de Zeeuwse Kust. Investeren in een vakantiewoning biedt niet alleen persoonlijke voordelen, maar ook een aantrekkelijk financieel perspectief. Het is ook altijd mogelijk om zelf de rust en ontspanning van Bospark 't Schipbeek op te zoeken. Bij dit park kunt u de woning voor een groot deel van het jaar zelf gebruiken, maar wordt wel geacht een aantal dagen per jaar de woning beschikbaar te stellen voor verhuur. Op deze manier kunt u ook nog stabiele inkomsten genereren.

 

 Of vraag de brochure aan

Vindt hier onze andere Kleen Resorts ⤵

 

Wat maakt het investeren in een vakantiewoning zo aantrekkelijk?

Het investeren in een vakantiewoning biedt diverse voordelen. Een vakantiewoning kan een stabiele bron van extra inkomsten zijn, wanneer u ervoor kiest om het te verhuren. Daarnaast is het ideaal voor persoonlijk gebruik, als eigenaar van een vakantiewoning heeft u de vrijheid er zelf van te genieten wanneer u wilt. 

Wat zijn de voordelen van een professionele verhuurorganisatie?

Kleen Resorts maakt gebruik van een professionele verhuurorganisatie, al uw zorgen worden uit handen genomen door deze professionals. Onze verhuurorganisatie maximaliseert de bezettingsgraad, werkt samen met touroperators en zorgt voor de online marketing. Maar daarnaast biedt de verhuurorganisatie u de volledige controle over uw eigen woning. 

Wat is het rendement van een vakantiewoning?

De vraag naar overnachtingen in luxe en duurzame vakantiewoningen is aan het stijgen. Daarom kiezen steeds meer mensen voor investeren in één of meerdere vakantiewoningen. Wanneer u in een van de luxe en duurzame vakantiewoningen van Kleen Resorts investeert ontvangt u een aantrekklijk rendement van 6.5%.