Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kleen Resorts Verkoop
Natuurhuisje kopen

Natuurhuisje kopen in Nederland

Open dagen
Ontdek de mogelijkheden bij onze resorts tijdens een van onze open dagen!
 • Keuze uit 3 toplocaties in Nederland
 • Recreatiewoningen midden in de natuur
 • Aantrekkelijk rendement

Huisje kopen in de natuur

Een prachtige woning in de natuur, klinkt dat niet fantastisch? Bij Kleen Resorts vindt u, naast een partner met jarenlange ervaring, een uitgebreid aanbod van diverse natuurhuisjes in Zeeland en Overijssel. Onze nieuwe en duurzame recreatiewoningen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en bieden u luxe, comfort en ultieme ontspanning. U kunt een natuurhuisje kopen vanaf €125.000 en deze gebruiken voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur. Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

 

 Kleen Resorts logo

Een impressie van onze natuurhuisjes ⤵

Duurzame woningen die opgaan in de natuur

De natuurhuisjes van Kleen Resorts voldoen aan de laatste BENG-eisen en zijn zo ontworpen dat ze perfect passen in de bosrijke omgeving. Zo hebben onze duurzame vakantiewoningen een vegetatiedak en is er tijdens de bouw veel gebruikt gemaakt van duurzaam hout. Omdat wij onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk willen houden werken wij ook met energiezuinige systemen, zoals een warmtepomp en zonnepanelen. Behalve dat dit een verminderde impact heeft op het milieu draagt dit ook bij aan lagere energiekosten. Wilt u meer weten over onze organisatie? Lees meer over Kleen Resorts

 
  Duurzame natuurhuisjes
  Rustgevende omgeving
  Aantrekkelijk rendement
  Creëren van blijvende herinneringen

Een omgeving om van te genieten

Ontspannen doet u pas écht in uw eigen vakantiehuisje in de natuur. U kunt onze natuurhuisjes kopen in het Zeeuwse Heinkenszand bij Recreatiepark Stelleplas, in Yerseke bij Oysterduinen, vlak bij het water bij Resort Vosseweide of in het Overijsselse Hellendoorn bij Recreatiepark Hellendoorn aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. De parken liggen op verschillende locaties en hebben hun eigen unieke kenmerken, maar één ding hebben ze gemeen: uw woning staat altijd in een natuurrijke omgeving, met veel ruimte en privacy. Trek erop uit en verken de bossen, natuurgebieden en de wateren. Proef in Zeeland de heerlijke zeevruchten en onderneem diverse watersportactiviteiten, of ga vanuit recreatiepark Hellendoorn naar Avonturenpark Hellendoorn én breng een bezoek aan het Vrijheidsmuseum in Nijverdal.

Maak kennis met de parken van Kleen Resorts:

Investeer in een natuurhuisje

Als u besluit een natuurhuisje te kopen, dan bepaalt u zelf hoe u deze nieuwbouw woning wilt gebruiken. Kleen Resorts biedt meerdere gebruiksvormen, zodat u zelf kunt bepalen op welke manier u de woning wilt gaan gebruiken. Koop een huisje in de natuur voor eigen gebruik en ontspan heerlijk met familie of vrienden tussen de bomen of aan het water.

Of kies voor (gedeeltelijke) verhuur en profiteer van een aantrekkelijk rendement van 6,5% of van een variabel rendement van 8,5%. Onze professionele verhuurorganisatie verhuurt, beheert en onderhoudt uw vakantiewoning zodat u nergens omkijken naar heeft. Andere voordelen hiervan zijn dat u gebruik kunt maken van de koppeling met diverse touroperators, de door onze verzorgde online marketing en dat u zelf altijd controle houdt door middel van ons reserveringssysteem. Geef het heft uit handen en geniet van alle voordelen die investeren in een natuurhuisje met zich meebrengt. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?

Wilt u graag meer weten?

Wilt u meer weten?

Hier wordt de brochure naartoe gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
logo

Wat kunt u verwachten

 • Maak kennis met onze missie en visie
 • Kijkje in de rendementsprognoses
 • Bekijk de opties
 • Exclusieve modellen van de woningen
 • Leer de organisatie kennen

Bezoek onze resorts

Recreatiepark Stelleplas
Stelleweg 1, 4451 RL Heinkenszand, Zeeland 
Google Maps

Resort De Steppe
Baarleseweg 1, 5113 TA Ulicoten, Noord-Brabant
Google Maps

Recreatiepark Hellendoorn
Tunnelweg 4a, 7448 RW Haarle, Overijssel
Google Maps

Resort ‘Aan het Slotermeer’
Tjamskedykje 6, 8561 HA Balk, Friesland
Google Maps

Resort Vosseweide
Veerweg 1A, 4681 RH Nieuw-Vossemeer, Noord-Brabant Google Maps

Resort Oysterduinen
Burenpolderweg 30a, 4401 KX Yerseke, Zeeland
Google Maps