Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kleen Resorts Verkoop
Recreatiewoning te koop aan het water

Recreatiewoning kopen aan het water

Open dagen
Ontdek de mogelijkheden bij onze resorts tijdens een van onze open dagen!
 • Gloednieuwe recreatiewoningen
 • In Yerseke of Heinkenszand (Zeeland)
 • Een waardevaste investering

Investeren en recreëren aan het water

Een vakantiehuis aan het water kopen? Bij Kleen Resorts beschikken wij over duurzame en luxe vakantiewoningen aan het water in de provincie Zeeland. Bij Kleen Resorts Stelleplas en Kleen Resorts Oysterduinen heeft u de keuze uit 4- en 6-persoons woningen voor volledige verhuur of (deels) eigen gebruik. Wordt uw tweede huis een vakantiewoning aan het water bij Kleen Resorts?

Wist u dat u bij Kleen Resorts Stelleplas een gegarandeerd rendement van 6,5% ontvangt op uw investering bij volledige verhuur?

 

 Kleen Resorts logo

Ontdek onze recreatiewoningen aan het water

 
  Duurzame vakantiewoningen
  Woningen aan het water
  Profiteer van rendement

Ontdek onze parken in Zeeland

Kleen Resorts biedt diverse luxe en duurzame woningen in Zeeland. Kleen Resorts Stelleplas ligt 2,2 km van Heinkenszand. Met zijn uitgestrekte polders, dijken en nabijheid van de kust biedt Heinkenszand een schilderachtige omgeving voor een vakantiehuis. Kleen Resorts Zon en Zee vindt u in het plaatsje Yerseke, dat bekend staat als het oester- en mosselcentrum van Nederland. Yerseke is gelegen aan de Oosterschelde en is een ideale locatie voor liefhebbers van zon, zee, strand en watersport. Beide locaties zijn heerlijk om te ontspannen en te genieten van al het moois dat Zeeland te bieden heeft.

Een vakantiewoning bij Kleen Resorts 

Bij Kleen Resorts heeft u de optie om te kiezen voor volledig eigen gebruik, een combinatie van eigen gebruik en verhuur of het verhuren van uw woning aan het water.

Voor eigen gebruik - wilt u een eigen plekje in Heinkenszand of Yerseke? Dan kunt u kiezen voor eigen gebruik. Hierbij maakt u alleen zelf gebruik van de woning op recreatief niveau.

Voor volledige verhuur - wanneer u kiest voor volledige verhuur ontvangt u een aantrekkelijk rendement van 6.5%. De verhuur word u compleet uit handen genomen door onze professionele verhuurorganisatie. 

Combinatie eigen gebruik en verhuur - kiest u voor zowel eigen gebruik als verhuur? Dan profiteert u zowel van hét vakantiegevoel als een aantrekkelijk rendement op uw investering. Dubbel genieten dus!

Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden bij Kleen Resorts? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs of neem vrijblijvend contact op.

Wat is het rendement op een vakantiewoning?

De vraag naar overnachtingen in luxe en duurzame vakantiewoningen is aan het stijgen. Daarom kiezen steeds meer mensen voor investeren in één of meerdere vakantiewoningen. Wanneer u in een van de luxe en duurzame vakantiewoningen van Kleen Resorts investeert ontvangt u een aantrekklijk rendement van 6.5%.

Is een investering in een vakantiewoning rendabel?

Door onze jarenlange ervaring in recreatievastgoed en de toenemende vraag naar vakanties in Nederland is het investeren in een vakantiewoning zeker rendabel. Bij Kleen Resorts bieden wij een gezond rendement van maar liefst 6.5%. 

Wilt u meer weten?

Hier wordt de brochure naartoe gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
logo

Wat kunt u verwachten

 • Maak kennis met onze missie en visie
 • Kijkje in de rendementsprognoses
 • Bekijk de opties
 • Exclusieve modellen van de woningen
 • Leer de organisatie kennen

Bezoek onze resorts

Recreatiepark Stelleplas
Stelleweg 1, 4451 RL Heinkenszand, Zeeland

Resort Vosseweide
Veerweg 1A, 4681 RH Nieuw-Vossemeer, Noord-Brabant

Recreatiepark Hellendoorn
Tunnelweg 4a, 7448 RW Haarle, Overijssel

Resort Oysterduinen
Burenpolderweg 30a, 4401 KX Yerseke, Zeeland

Resort De Steppe
Baarleseweg 1, 5113 TA Ulicoten, Noord-Brabant