Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kleen Resorts Verkoop
Professionele verhuurorganisatie

Onze professionele verhuurorganisatie

Open dagen
Ontdek de mogelijkheden bij onze resorts tijdens de open dagen!
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Aantrekkelijk rendement
 • Gloednieuwe recreatiewoningen

Onbezorgd genieten van uw recreatiewoning

U heeft de keuze om uw recreatiewoning zelf te gebruiken of (deels) te gaan verhuren. Onze professionele verhuurorganisatie neemt voor de verhuur graag het werk uit handen zodat u onbezorgd kan genieten van uw investering. Door de ervaring van onze verhuurorganisatie wordt er continue gewerkt aan een optimale bezettingsgraad waardoor u een aantrekkelijk rendement ontvangt. 

 

Kleen Resorts logo

De voordelen van onze professionele verhuurorganisatie

1. Koppeling met diverse touroperators

Bij Kleen Resorts werken we in nauwe samenwerking met verschillende touroperators waardoor u niet afhankelijk bent van één organisatie. Deze samenwerking biedt u als eigenaar van een vakantiewoning een diversiteit aan mogelijkheden. Uw vakantiewoning wordt namelijk zichtbaar en boekbaar via verschillende kanalen, wat resulteert in een verbeterde bezettingsgraad. De real-time koppelingen met alle touroperators zorgen ervoor dat ze altijd zijn voorzien van de actuele informatie zoals prijzen en foto's.

2. Compleet verzorgde (online) marketing

Hoewel het waardevol is om zichtbaar te zijn op touroperatorplatforms, biedt boeken via onze eigen website het hoogste rendement. Daarom is doeltreffende online marketing voor onze verhuurwebsite van belang. Het online marketingbureau Booking Boosters, dat zich al jarenlang heeft gespecialiseerd in het bevorderen van online zichtbaarheid voor de recreatiebranche, zorgt dat er zoveel mogelijk boekingen binnenkomen. 

  Website & Zoekmachine

  Een gebruiksvriendelijke website met SEO geoptimaliseerde pagina's voor een zo hoog mogelijke positie in Google.

  Google Ads

  Altijd zichtbaar bovenin Google met advertenties die zijn gericht op relevante zoektermen en de naam van het park. 

  Social Media Ads

  Dankzij thematische campagnes en hoogwaardig beeldmateriaal zijn we constant zichtbaar op zowel Facebook als Instagram.

  Affiliate Marketing

  Zichtbaar zijn bij interessante partijen die de parken van Kleen Resorts promoten. 

3. Altijd controle in het reserveringssyteem

Als woningeigenaar kunt u alle informatie terugvinden in ons reserveringssyteem. Hierdoor heeft u altijd online toegang en controle op de reserveringen, facturen en klantbeoordelingen. De voordelen van dit reserveringssyteem is dat alle communicatie centraal verloopt, u op tijd uw opbrengsten ontvangt door de geautomatiseerde afrekeningen, real-time koppelingen met touroperators en nog veel meer! 

Lijkt het u ook wat om volledig ontzorgd te worden door onze professionele verhuurorganisatie? Vraag dan onze brochure aan of neem contact met ons op!

Alle recreatiewoningen

Wat geïnteresseerden ons vroegen:

Wat maakt onze verhuurorganisatie zo sterk?

Een recreatiewoning bij Kleen Resorts betekent niet dat alleen de verhuur u uit handen wordt genomen. Wij gaan graag een stapje verder! Wanneer uw recreatiewoning door ons is verhuurd en na het verblijf weer wordt verlaten regelen wij ook de administratie, het beheer en onderhoud en de professionele presentatie. 

Waar kan ik een tweede woning kopen?

Kleen Resorts heeft twee parken in Zeeland (Zuid-Beveland), namelijk Oysterduinen en Resort Stelleplas. Daarnaast is het mogelijk om een recreatiewoning te kopen in Overijssel op Recreatiepark Hellendoorn en in Noord-Brabant bij Vosseweide. Alle vier de parken liggen in een prachtige natuurrijke omgeving!