Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kleen Resorts Verkoop
Duurzame vakantiewoning

Een duurzame recreatiewoning kopen

  • Duurzame recreatievoorzieningen
  • Een waardevaste investering
  • Midden in de natuur van Zeeland
 

Investeer in een groene vakantiewoning

De belangstelling voor het kopen van een duurzame vakantiewoning is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in ons dagelijks leven, ook als het gaat om vakantievastgoed. Bij Kleen Resorts zijn we ons hier erg van bewust. Daarom staat duurzaamheid centraal bij onze resorts. We bevinden ons in natuurrijke omgevingen en de woningen zijn gebouwd volgens de nieuwste BENG-eisen.

 

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een duurzame nieuwbouw vakantiewoning? Vraag dan onze brochure aan.

 
 

Logo Kleen

Ontdek onze duurzame vakantiehuizen:

Genieten van duurzame projecten

Onze projecten worden ontwikkelt met oog voor de natuur en het milieu. We willen de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden en werken daarom met duurzame materialen en energiezuinige systemen, zoals een warmtepomp, zonnepanelen en een vegetatiedak. We willen u als eigenaar en uw gasten de kans geven om te genieten van de prachtige natuurlijke omgevingen waarin onze projecten gelegen zijn en stimuleren daarom het buitenleven en recreatieve activiteiten. We zijn trots op onze bijdrage aan de recreatiesector en hopen dat onze projecten een blijvende herinnering zullen zijn voor u en uw gasten.

Bekijk onze parken in Zeeland en Overijssel:

Onze duurzame woningen

Bij Kleen Resorts bieden wij luxueuze en duurzame vakantiewoningen in de prachtige provincie Zeeland. De woningen zijn onder andere voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en zijn volledig van het gas af. Bij onze resorts, Stelleplas, Bospark 't Schipbeek, Buitengewoon Zeeland en Resort Zon en Zee, heeft u de keuze uit comfortabele 2-, 4- en 6-persoons woningen die zowel volledig verhuurd kunnen worden als voor (deels) eigen gebruik beschikbaar zijn. Bent u op zoek naar een tweede woning? Bij Kleen Resorts Stelleplas profiteert u van een aantrekkelijk rendement van 6,5% op uw investering bij volledige verhuur.

Over Kleen Resorts:

  • Jarenlange ervaring in de recreatievastgoed
  • Van productie tot oplevering in eigen beheer
  • Aantrekkelijk rendement van 6,5%
  • Eigen professionele verhuurorganisatie
  • Nauwe samenwerking met touroperators
 

Wat zijn BENG-eisen?

BENG staat voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen. Het zijn eisen die gesteld worden aan de energieprestaties van gebouwen in Nederland. Deze eisen zijn ontwikkeld om de energie-efficiëntie te verbeteren en het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen.

Welke voordelen biedt het kopen van een duurzame vakantiewoning?

Duurzame vakantiewoningen zijn ontworpen om energiezuinig te zijn, waardoor ze minder energie verbruiken voor verwarming, koeling en verlichting. Dit resulteert in lagere energiekosten en een verminderde impact op het milieu. Daarnaast zijn duurzame vakantiehuizen ook steeds populairder bij vakantiegangers.