Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kleen Resorts Verkoop
Vakantiewoning kopen Zeeland

Vakantiehuis in Zeeland kopen

  • In de Zeeuwse natuur
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Met diverse wellness opties
 

Koop uw recreatiewoning in Zeeland

Kleen Resorts biedt de perfecte gelegenheid om te investeren in een luxe vakantiewoning in Zeeland. De recreatiewoningen, geschikt voor 2 tot 6 personen, kunnen gekocht worden op Resort Zon & Zee gelegen in Yerseke of op Stelleplas gelegen in Heinskenszand. Wanneer u de woning beschikbaar stelt voor de verhuur profiteert u van een gegarandeerd rendement van 7%! Daarbij zijn een sauna of hottub optioneel mogelijk. Hierdoor kunnen u en uw gasten volop genieten van de privé wellness.

 
 

Kleen Resorts logo

 

Ontdek onze parken

 

Vakantiewoning kopen bij Kleen Resorts

Bij Kleen Resorts is het mogelijk om een recreatiewoning te kopen met of zonder wellness faciliteiten. Kleen Resorts biedt de optie graag aan omdat gasten steeds vaker op zoek zijn naar een vakantiehuisje met wellness faciliteiten. U kunt kiezen om de woning volledig te verhuren, zelf te gebruiken of voor een combinatie beide. Alhoewel Zeeland een geliefde vakantiebestemming is voor zowel de Nederlandse als de Duitste vakantiegast, beschikken wij ook over een professionele verhuurorganisatie om een ze hoog mogelijke bezettingsgraad te realiseren. Daarnaast zetten zij zich in om u volledig te ontzorgen op het gebied van verhuur, onderhoud, marketing, administratie en meer! Zo kunt u naast een heerlijke vakantiebestemming ook nog eens zorgeloos genieten van een aangenaam rendement. 

 

Waarom Kleen Resorts?

  • Jarenlange ervaring in de exploitatie en ontwikkeling van vakantieparken
  • Ligging in een prachtige omgeving
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Diverse wellness faciliteiten
 
 

Ontdek Zeeland

Resort Zon & Zee ligt in Yerseke, hét mossel- en oesterdorp van Zeeland. Alle gevangen mosselen van de Waddenzee komen via dit dorp binnen en komen daar in de veiling waardoor Yerseke beschikt over diverse bezienswaardigheden. Hierbij valt te denken aan de oesterputten, de grote jachthaven en het welbekende Oosterscheldemuseum. Naast Resort Zon & Zee vindt u op Zuid-Beveland enkele kilometers verderop ook Resort Stelleplas. Gelegen in Heinkenszand, het grootste dorp van de gemeente Borsele, biedt Stelleplas de ideale uitvalsbasis om heerlijk te winkelen, culinair te genieten van de Zeeuwse keuken en de cultuur te snuiven van de regio. 

Als u de dorpen verlaat waant u zich dieper in de betoverende omgeving van Zeeland. Proef de heerlijke zeevruchten, onderneem diverse watersportactiviteiten, spring op de fiets of trek de wandelschoenen aan voor een ontspannende wandeling door de adembenemende landschappen. Een vakantiewoning in Zeeland biedt u daarbij de ultieme mogelijkheid om de ontsnappen aan de alledaagse drukte. Ontdek de magie van Zeeland en creëer blijvende herinneringen voor uzelf en uw gasten! Ook in de gezellige oude dorpjes en steden is er genoeg te doen. Neem bijvoorbeeld een bezoek aan het watersnoodmuseum, de dierentuin of struin lekker rond door steden als Middelburg, Vlissingen of Goes. Benieuwd naar de mogelijkheden voor de aankoop van een recreatiewoning in Zeeland?

 
 

Of neem contact met ons op

Ligging vakantieparken Zeeland

 
 

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Wat neemt de professionele verhuurorganisatie allemaal uit handen?

Onze verhuurpartner neemt u het werk graag uit handen. Er wordt gezorgd voor een hoge bezettingsgraad, administratieve ontzorging, hoge rendementen, uitgebreide schadedekking en professioneel beheer en onderhoud. 

Welke vakantiewoningen zijn er in Zeeland te koop?

De chalets zijn voorzien van alle benodigde luxe en comfort. Zo zijn de woningen voorzien van een woonkamer met veel lichtinval en open keuken. Daarnaast beschikken ze over royale vertrekken en een zonnig buitenterras. Optioneel zijn er wellness mogelijkheden aanwezig om even ultiem te ontspannen.