Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kleen Resorts Verkoop
Recreatiewoning Overijssel

Vakantiewoning kopen in Overijssel

Open dagen
Ontdek de mogelijkheden bij onze resorts tijdens de open dagen!
 • Luxe vakantiewoningen
 • Unieke ligging midden in de natuur
 • Eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur

Koop uw recreatiewoning in Overijssel

Een recreatiewoning kopen in Overijssel? Ontdek de unieke harmonie tussen luxe en schoonheid van onze vakantiewoningen op Recreatiepark Hellendoorn. De luxe recreatiewoningen gaan helemaal op in de natuur door de omliggende bossen en de rustgevende natuur. Vanuit uw woning kunt u direct de prachtige natuur ontdekken, aangezien park zich nabij Nationaal Park Sallandse Heuvelrug bevindt.

U heeft de mogelijkheid om zelf gebruik te maken van uw eigen natuurrijke recreatiewoning in Overijssel of om de woning te verhuren. Bij verhuur profiteert u van een gegarandeerd rendement van 6,5%! Bent u benieuwd naar ons aanbod?

 

Kleen Resorts logo

Recreatiewoningen te koop in Overijssel ⤵

De vakantiewoningen in het kort:

 • Beschikbaar vanaf €127.500 euro
 • Geschikt voor 4 tot 6 personen
 • Unieke ligging midden in de natuur
 • Royale kavels tot wel 1000 m2
 • Optioneel met eigen hottub
 • Gegarandeerd rendement van 6,5%

Groene vakantiewoning kopen in Overijssel

Ontdek de mogelijkheid om een duurzame chalet, gebouwd met duurzame materialen en energiezuinige systemen zoals een warmtepomp, zonnepanelen en een vegetatiedak, te bezitten in Overijssel. De chalets voldoen aan de laatste BENG-eisen en zijn zo ontworpen dat ze perfect passen in de bosrijke omgeving. Deze goed doordachte woningen zijn gelegen op ruime percelen van 300m2 en zijn beschikbaar vanaf €127.500 euro. De woningen zijn voorzien van een keuken, slaapkamers, badkamers, buitenterras en optioneel ook uw eigen hottub. Buiten dat dit heerlijk is voor eigen gebruik stijgt de vraag naar wellness vakanties ook steeds meer! Met deze investering krijgt u de kans om telkens opnieuw te genieten van dit prachtige stukje paradijs.

Investeren in luxe en schoonheid

Als u een chalet koopt bij Recreatiepark Hellendoorn investeert u niet alleen in een stukje paradijs, maar ook in uw geluk en gemoedsrust op de lange termijn. U heeft de mogelijkheid om de recreatiewoning te kopen voor verhuur, maar kunt uw woning daarnaast ook zelf gebruiken! Bij ons heeft u de flexibiliteit om te investeren op korte termijn, middenlange termijn én op lange termijn. Het rendement op uw investering bedraagt respectievelijk 9%, 6,5% en 8-9%. Onze professionele verhuurorganisatie staat voor u klaar om het gehele verhuurtraject te ontzorgen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw investering. Wij streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden tijdens het aanschaffen van een recreatiewoning. 

  Luxe en duurzame chalets
  Dicht bij de Sallandse Heuvelrug
  Gegarandeerd rendement van 6,5%
  Professionele verhuurorganisatie

Ontdek het natuurrijke Overijssel

Te midden van het idyllische landschap van Overijssel, omringd door weelderige groene bossen en schilderachtige paden ligt Recreatiepark Hellendoorn. Ervaar de perfecte balans tussen avontuur en ontspanning tijdens een verfrissende wandeling of avontuurlijke fietstocht. Ons park is gelegen nabij de Sallandse Heuvelrug, waardoor u vanuit uw eigen natuurhuisje dit prachtige natuurgebied kunt ontdekken. Laat u betoveren door de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

Voor meer informatie:

Wilt u meer weten?

Hier wordt de brochure naartoe gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
logo

Wat kunt u verwachten

 • Maak kennis met onze missie en visie
 • Kijkje in de rendementsprognoses
 • Bekijk de opties
 • Exclusieve modellen van de woningen
 • Leer de organisatie kennen

Bezoek onze resorts

Recreatiepark Stelleplas
Stelleweg 1, 4451 RL Heinkenszand, Zeeland

Resort Vosseweide
Veerweg 1A, 4681 RH Nieuw-Vossemeer, Noord-Brabant

Recreatiepark Hellendoorn
Tunnelweg 4a, 7448 RW Haarle, Overijssel

Resort Oysterduinen
Burenpolderweg 30a, 4401 KX Yerseke, Zeeland

Resort De Steppe
Baarleseweg 1, 5113 TA Ulicoten, Noord-Brabant