Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kleen Resorts Verkoop
Recreatiewoning Noord-Brabant

Vakantiewoning kopen in Noord-Brabant

 
 • Nieuwbouw vakantiewoningen
 • Unieke ligging nabij het water
 • Geen verhuurverplichting
 

Recreatiewoning kopen in Noord-Brabant

Denkt u wel eens na over het kopen van een vakantiewoning in Noord-Brabant? Omringd door groene velden en serene meren biedt Noord-Brabant u de ideale setting voor ontspanning, avontuur en luxe. Op Resort Buitengewoon Zeeland, dat gelegen is op de grens van Noord-Brabant en Zeeland, kunt u investeren in luxe vakantiewoningen voor 2, 3 of 5 personen. Uniek aan dit resort is dat er geen verhuurverplichting geldt. Verken de mogelijkheden om een recreatiewoning te kopen in Noord-Brabant en omarm de omgeving vol natuurlijke pracht van zowel Noord-Brabant als Zeeland! 

We nodigen u uit om uw eigen vakantiewoning te verwerven, wanneer mogen we u verwelkomen op Resort Buitengewoon Zeeland?

 
 

Kleen Resorts logo

 
 

Bekijk ons aanbod in Noord-Brabant ⤵

 
 
 

De vakantiewoningen in het kort:

 • Gloednieuwe woningen in Noord-Brabant
 • Recreatiewoningen vanaf €150.000
 • Uniek: geen verhuurverplichting
 • 25 jaar garantie op de woningen
 • Turn-key op te leveren
 • Optioneel met wellnessvoorzieningen
 

Zelf bepalen hoe u investeert in Noord-Brabant

Wanneer u besluit een vakantiewoning te kopen in Noord-Brabant heeft u de volledige vrijheid om te kiezen of u de woning wilt gebruiken voor eigen gebruik of (volledige) verhuur met een aantrekkelijk rendement. De doordachte vakantiewoningen kunnen optioneel worden uitgerust met wellnessfaciliteiten en zijn verkrijgbaar vanaf €150.000,-. Elke woning is uitgerust met een keuken, luxe woonkamer, slaapkamers, badkamers en een buitenterras. De luxe chalets kunnen middels een Turn-key pakket volledig ingericht opgeleverd worden, waardoor u direct kunt genieten van uw investering. Tevens zijn de woningen gedekt door een garantie van 25 jaar waardoor u zeker weet dat u een veilige investering aangaat.

 
 
 
 
 

Ga op pad in gastvrij Noord-Brabant

In het betoverende landschap van Noord-Brabant, te midden van de groene omgeving en in de buurt van de Zeeuwse kust bevindt zich Resort Buitengewoon Zeeland. Deze locatie nodigt u uit tot ontspannende wandelingen, picknicks aan het water en verkenning van de natuur per fiets. De nabijheid van historisch Bergen op Zoom voegt culturele verreiking toe aan uw ervaring, terwijl de lokale gastvrijheid en de culinaire hoogstandjes de omgeving nog aantrekkelijker maken. Watersportavonturen, fiets- en wandelpaden langs kanalen en een korte rit naar de Zeeuwse kust bieden diverse recreatiemogelijkheden voor een waardevolle investering in Noord-Brabant. 

 
  Nabij de Zeeuwse kust
  Prachtige natuur
  Brabantse gastvrijheid
 
 
 

Benieuwd naar de mogelijkheden in Noord-Brabant?

 

Wat eerdere geïnteresseerden ons vroegen:

Wat zijn de voordelen van een recreatiewoning kopen in Noord-Brabant?

Op Resort Buitengewoon Zeeland kunt u investeren in een luxe vakantiewoning in de ideale Brabantse setting voor ontspanning, avontuur en luxe. Kies zelf hoe u de woning wilt gebruiken en geniet van een stabiele investering bij Kleen Resorts.

In wat voor woningen in Noord-Brabant kan ik investeren?

Op Resort Buitengewoon Zeeland kunt u investeren in 2-, 3- en 5-persoonswoningen die optioneel kunnen worden voorzien van wellnessfaciliteiten. De woningen zijn allen voorzien van buitenterrassen, zijn huisdiervriendelijk, bevatten 25 jaar garantie en hebben geen verhuurverplichting.