Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kleen Resorts Verkoop
vakantiewoning kopen met wellness

Recreatiewoning kopen met wellness

Open dagen
Ontdek de mogelijkheden bij onze resorts tijdens een van onze open dagen!
 • Met diverse wellness opties
 • Recreatiepark Stelleplas & Oysterduinen
 • Investeren in extra luxe

Investeren in extra luxe

Een vakantiehuis met wellnessfaciliteiten biedt de ultieme ontsnapping aan de drukte uit het dagelijks leven en creëert een oase van rust en ontspanning. Dit is mogelijk bij Recreatiepark Stelleplas en Oysterduinen. U kunt genieten van privéfaciliteiten zoals een sauna en een hottub, beide in de tuin van uw eigen recreatiewoning. Dit betekent dat u op elk moment van de dag tot rust kunt komen en ontspannen. De wellnesswoningen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en bieden u alle gemakken van thuis.

Wist u dat u van een gegarandeerd rendement van 6,5% kunt profiteren bij Recreatiepark Stelleplas en bij Oysterduinen zelfs van 7%?

 

Kleen Resorts logo

Bekijk ons aanbod

Ontdek onze wellness opties

Naast de directe voordelen van de hottub of sauna voor uzelf, biedt een vakantiehuis met wellness ook aantrekkelijke mogelijkheden voor verhuur. Gasten boeken steeds vaker een vakantiewoning met wellness faciliteiten, waarbij steeds meer mensen op zoek zijn naar een vakantie ervaring die gericht is op ontspanning en gezondheid. Door uw vakantiehuis in Zeeland of Overijssel te verhuren kunt u inspelen op deze groeiende vraag en uw investering rendabel maken. Het aanbieden van een privéwellness ervaring aan gasten kan een unieke aantrekkingskracht hebben en uw vakantiehuis onderscheiden van andere accommodaties in de omgeving. Hierdoor kunt u een hogere bezettingsgraad en inkomsten realiseren.

Kleen Resorts Stelleplas in het kort:

 • Gegarandeerd rendement
 • Eigen gebruik en (deels) verhuur
 • Gloednieuwe recreatiewoningen
 • Diverse wellness opties
 • Waardevaste investering
 • In Overijssel of Zeeland

Een sfeerimpressie van Kleen Resorts

De Zeeuwse en Overijsselse omgeving

Recreatiepark Stelleplas is gelegen in het pittoreske dorp Heinkenszand, in het hart van de provincie Zeeland. Oysterduinen is tevens gelegen in Zeeland, in het vissersdorpje Yerseke. Zeeland biedt een scala aan activiteiten en bezienswaardigheden voor bezoekers. Wandelaars en natuurliefhebbers halen hier hun hart op. Het prachtige landschap, de mooie dijken en al het groen is een waar plaatje! U en uw gasten zullen echt genieten. In het dorpjes vindt u leuke winkels en gezellige restaurants en cafés. Voor een culturele ervaring kunt u een bezoek brengen aan de historische kerk of deelnemen aan een van de vele evenementen en festivals die het hele jaar door plaatsvinden. Een ideale toeristische plek voor een eigen vakantiewoning.

Onze vakantiewoningen met wellness vindt u bij:

Recreatiepark Stelleplas

Oysterduinen

Wat zijn de voordelen van het kopen van een vakantiehuis met wellnessfaciliteiten?

Een vakantiehuis met wellness kopen levert diverse voordelen op. Ten eerste kunt u zelf heerlijk genieten van uw privé wellness als u zelf in uw recreatiewoning verblijft. Daarnaast worden wellness vakanties steeds populairder. Wanneer u besluit uw vakantiewoning te verhuren biedt dit een onderscheidende factor en zal dit een hogere bezettingsgraad opleveren.

Welke wellnessfaciliteiten zijn populair en gewild bij gasten?

De sauna en de hottub staan beide hoog in het lijstje als het gaat om populaire wellness faciliteiten bij een vakantiehuis. Het biedt gasten een luxe ervaring en helpt bij het verminderen van spierspanning en het bevorderen van ontspanning. Bij de drie bovenstaande parken van Kleen Resorts is het mogelijk om een vakantiehuis met sauna of hottub te kopen! 

Wilt u meer weten?

Hier wordt de brochure naartoe gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
logo

Wat kunt u verwachten

 • Maak kennis met onze missie en visie
 • Kijkje in de rendementsprognoses
 • Bekijk de opties
 • Exclusieve modellen van de woningen
 • Leer de organisatie kennen

Bezoek onze resorts

Recreatiepark Stelleplas
Stelleweg 1, 4451 RL Heinkenszand, Zeeland

Resort Vosseweide
Veerweg 1A, 4681 RH Nieuw-Vossemeer, Noord-Brabant

Recreatiepark Hellendoorn
Tunnelweg 4a, 7448 RW Haarle, Overijssel

Resort Oysterduinen
Burenpolderweg 30a, 4401 KX Yerseke, Zeeland

Resort De Steppe
Baarleseweg 1, 5113 TA Ulicoten, Noord-Brabant