Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kleen Resorts Verkoop
Combinatie verhuur en eigen gebruik

Combinatie van eigen gebruik en verhuur

 • Voor eigen gebruik en verhuur
 • Aantrekkelijk rendement bij verhuur
 • Professionele verhuurorganisatie
 

Een recreatiewoning voor eigen gebruik en verhuur

De mooiste plekken om te investeren in een vakantiehuis voor eigen gebruik en verhuur vind u bij Kleen Resorts. Hier kan geïnvesteerd worden in duurzame en vooral luxe vakantiewoningen gelegen aan het water in de provincie Zeeland en Noord-Brabant en in het Overijsselse Bathmen. Bij Kleen Resorts Stelleplas, Kleen Resorts Zon en Zee, Buitengewoon Zeeland, en Bospark 't Schipbeek heeft u de keuze uit 2-, 3-, 4- en 6-persoons vakantiewoningen die u voor zowel eigen gebruik als verhuur kunt gebruiken. Zo profiteert u van hét vakantiegevoel en een gegarandeerd rendement van onder andere 6,5% en 7% op uw investering.

 

Logo Kleen Resorts

 
 

Geniet zelf van het vakantiegevoel in uw eigen recreatiewoning

Het bezitten van een vakantiehuis biedt een scala aan voordelen voor eigenaren. U kunt altijd terugkeren naar uw eigen stukje paradijs, weg van de drukte uit het dagelijks leven. U kunt uw vakantiehuis inrichten naar uw eigen smaak en voorkeuren, waardoor het een echt thuis weg van huis wordt. Naast de persoonlijke voordelen biedt het kopen van een vakantiehuis ook een aantrekkelijk financieel perspectief. Door uw vakantiehuis deels te verhuren wanneer u er zelf geen gebruik van maakt, kunt u een stabiele bron van inkomsten genereren. Door onze professionele verhuurorganisatie worden al uw zorgen uit handen genomen. Onze professionele verhuurorganisatie maximaliseert de bezettingsgraad, werkt samen met touroperators, zorgt voor online marketing en biedt u volledige controle over uw eigen woning.

 
  Duurzame vakantiewoningen
  Aantrekkelijk rendement
  Eigen verhuurorganisatie
  Eigen voorkeuren
 

Bekijk ons vakantiepark zonder verhuurverplichting

 

Resort Buitengewoon Zeeland

Net buiten Zeeland, gewoon in Noord-Brabant. Maak kennis met ons gloednieuwe resort en de realisatie van 146 moderne chalets!
 

Uw vakantiewoning in het toeristische Zeeland

Bij Kleen Resorts Verkoop kunt u kiezen om een vakantiewoning te kopen in Yerseke of Heinkenszand in Zeeland, of net in het Noord-Brabantse Nieuw-Vossemeer. U en uw gasten gaan hier zeker genieten. Yerseke en Heinkenszand zijn twee toeristische dorpen in het hart van Zeeland. Beide dorpen bieden een scala aan activiteiten en bezienswaardigheden voor uzelf, maar ook voor uw gasten. De prachtige landelijke omgeving is ideaal voor liefhebbers van buitenactiviteiten. U kunt wandelen of fietsen door het schilderachtige landschap, langs kronkelende dijken en groene velden. Voor golfliefhebbers is er een uitdagende 18-holes golfbaan waar u uw vaardigheden kunt testen te midden van rust en natuurlijke schoonheid. In het centrum van de dorpen vindt u gezellige winkels, restaurants en cafés, waar u kunt genieten van lokale specialiteiten, zoals oesters.

 

Hier vindt u Kleen Resorts Stelleplas

 

Hier vindt u Kleen Resorts Zon en Zee

 

Wat zijn de voordelen van het kopen van een vakantiehuis voor verhuur en eigen gebruik?

Het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik en verhuur biedt diverse voordelen. Naast dat het u zelf voor plezier en ontspanning oplevert geniet u ook van extra inkomsten wanneer u het verhuurt. Vakantiehuizen op populaire locaties kunnen een aantrekkelijk rendement op investering bieden, vooral tijdens het hoogseizoen. U heeft zelf de vrijheid en flexibiliteit om te bepalen wanneer u zelf gebruik wil maken van uw eigen vakantiewoning in Zeeland.

Hoe werkt het beheer en onderhoud van mijn vakantiewoning?

Kleen Resorts neemt bij u als eigenaar alle zorgen uit handen met betrekking tot de operationele, met de verhuur samenhangende activiteiten, inclusief het beheer en onderhoud van uw recreatiewoning in Zeeland. Van het ontvangst van de gasten, de schoonmaak en verzorging van linnengoed tot en met het tuinonderhoud en de jaarlijkse grote schoonmaak- en onderhoudsbeurt.