Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kleen Resorts Verkoop
Recreatiewoningen

Vakantiehuis kopen

  • Woningen in de natuur
  • Voor (deels) eigen gebruik of verhuur
  • Aantrekkelijk rendement

Een recreatiewoning als waardevaste investering

Kleen Resorts biedt recreatiewoningen aan voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie hiervan. Bij verhuur ontvangt u een aantrekkelijk rendement van 6,5% op Recreatiepark Stelleplas en Recreatiepark Hellendoorn. Op Resort Zon & Zee is een nettorendement van 7% geldig dat maandelijks wordt uitgekeerd. Het rendement is afhankelijk van het soort investering. Dit geldt ook voor Resort Buitengewoon Zeeland en Bospark 't Schipbeek. De duurzame woningen van Kleen Resorts zijn gelegen in Zeeland, Noord-Brabant en Overijssel. De woningen zijn voorzien van de nodige luxe en comfort zodat u of uw gasten onbezorgd kunnen genieten. Doordat alle vijf onze parken in een rustige, bosrijke omgeving gelegen zijn kunnen u en/of uw gasten zich even ongestoord terugtrekken.

 
 

 Kleen Resorts logo

Bekijk ons aanbod:

Investeren bij Kleen Resorts

Door de steeds verder groeiende vraag naar recreatiewoningen wordt het interessanter om een tweede woning te kopen voor verhuur. Maar bij Kleen Resorts is het ook mogelijk om een woning voor (deels) eigen gebruik te kopen. Bij ons is het mogelijk om te investeren op korte termijn, op middenlange termijn én op lange termijn. Het rendement is respectievelijk 9%, 6,5% en 8-9%. Onze professionele verhuurorganisatie kan u het gehele verhuurtraject ontzorgen waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw investering.

 

Waarom Kleen Resorts?

  • Hoge bezettingsgraad
  • Aantrekkelijke rendement
  • Zorgeloze verhuur
  • Administratieve ontzorging
 
 

De luxe woningen van Kleen Resorts

De nieuwbouw woningen van Kleen Resorts hebben een prachtige ligging aan het water of in het bos en zijn gelegen in Zeeland, Noord-Brabant en in Overijssel. De parken liggen in een omgeving waar genoeg te doen is. Zo zijn er veel mooie wandel- en fietsroutes, maar ook vindt u in de omgeving diverse jachthavens en watersportmogelijkheden. De woningen op eigen grond zijn optioneel voorzien van wellness waar u heerlijk kunt ontspannen. De vakantiehuizen zijn duurzaam gebouwd en goed geïsoleerd, zodat de woningen 12 maanden per jaar gebruikt kunnen worden. De tiny houses kunnen geheel gemeubileerd worden opgeleverd, maar u kunt er ook voor kiezen om dit zelf te verzorgen. 

 
 

Wat eerdere geïnteresseerden ons vroegen

Waar liggen de parken?

Momenteel beschikt Kleen Resorts over in totaal vijf vakantieparken. Twee vakantieparken zijn gelegen in Zeeland. Resort Zon & Zee, gelegen in het vissersdorpje Yerseke en Stelleplas gelegen in Heinskenszand. Tevens beschikt Kleen Resorts over een tweetal vakantieparken in Overijssel: Recreatiepark Hellendoorn in Hellendoorn en Bospark 't Schipbeek in Bathmen. Daarnaast is er nog een vijfde park in Noord-Brabant, namelijk Buitengewoon Zeeland in Nieuw-Vossemeer.

Hoe zit het precies met de rendementen?

Investeren op korte termijn heeft een maximale looptijd van 12 maanden. Hierbij ontvangt u een vaste maandelijkse rendement uitkering van 9%. Investeren op middenlange termijn kent een termijn van 1 - 5 jaar waarbij er maandelijks 6,5% rendement wordt uitgekeerd. Investeren op lange termijn heeft een termijn van +5 jaar waarbij u zelf eigenaar wordt van een recreatiewoning. Hierbij profiteert u van een rendement van 8-9% wanneer u ervoor kiest om de woning te gaan verhuren. U kan de woning dan ook zelf blijven gebruiken.

Ontdek onze parken: