Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kleen Resorts Verkoop
tweede woning

Tweede woning kopen

 • Gloednieuwe woningen
 • Investeren in extra luxe
 • Voor eigen gebruik en verhuur
 

Investeren in een tweede woning

Veel mensen overwegen het kopen van een tweede woning om verschillende redenen. Een veelvoorkomende motivatie is het hebben van een vakantiehuis waar ze kunnen ontspannen en ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Een tweede woning kan ook dienen als een slimme investering, waarbij de waarde in de loop der jaren kan stijgen en u extra inkomsten kunt genereren door deze te verhuren tegen een aantrekkelijk rendement.

Wist u dat u ook een tweede huis kunt kopen met wellness faciliteiten? Dat is lekker ontspannen voor u en uw gasten!

 
 

Kleen Resorts logo

 

Bekijk onze woningen

 
 

Een woning kopen bij Kleen Resorts Verkoop

Bij Kleen Resorts Verkoop heeft u de keuze om te investeren in een tweede woning op Kleen Resorts Stelleplas en Kleen Resorts Zon en Zee. Beide gelegen in het toeristische Zeeland. Daarnaast kunt u ook investeren in een woning op Kleen Resorts Buitengewoon Zeeland in Noord-Brabant en Bospark 't Schipbeek in Overijssel. Deze woningen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. U kunt er hierbij voor kiezen of u ze voor eigen gebruik of verhuur gebruikt, of een combinatie hiervan. Wanneer u ervoor kiest om uw tweede huis beschikbaar te stellen voor verhuur profiteert u van een gegarandeerd rendement van 6,5% op Recreatiepark Stelleplas en 7% op Resort Zon & Zee. Bij verhuur worden alle zorgen uit handen gehaald door onze professionele verhuurorganisatie. Hiermee realiseert u een hoge bezettingsgraad en wordt het onderhoud en de verhuur uit uw handen genomen zodat u zorgeloos kunt genieten.

 

Waarom Kleen Resorts Verkoop?

 • In Heinkenszand of Yerseke (Zeeland)
 • Voor 2 tot 6 personen
 • Met wellness opties
 • Eigen gebruik of (deels) verhuur
 • Professionele verhuurorganisatie
 • Gegarandeerd rendement 6,5% of 7%
 • In het bosrijke Bathmen, Overijssel
 • Net buiten Zeeland, in Noord-Brabant
 

De voordelen van een tweede huis

Het kopen van een tweede huis biedt verschillende voordelen. Ten eerste biedt het eigenaarschap van een tweede woning de mogelijkheid om een eigen vakantieplek te hebben, een plek om te ontsnappen aan de dagelijkse routine en te genieten van ontspanning en rust. Daarnaast kan een tweede huis ook dienen als een investering. Veel mensen zien het als een kans om vermogen op te bouwen, omdat de waarde van onroerend goed in de loop der jaren kan stijgen. De woning kan ook extra inkomsten genereren wanneer je het verhuurd als je het zelf niet gebruikt. Dit kan helpen bij het dekken van de kosten en mogelijk zelfs winst opleveren. 

 

Ontdek onze parken

Wat eerdere geïntereseerden ons vroegen

Waar kan ik een tweede woning kopen?

Dat kan op Kleen Resorts Stelleplas en Kleen Resorts Zon en Zee. Beide parken zijn gelegen in Zeeland. Kleen Resorts is gelegen in Heinkenszand en Kleen Resorts Zon en Zee in Yerseke. Beide pittoreske en waterrijke dorpjes. U kunt er heerlijk genieten van lokale specialiteiten, zoals oesters. U kunt ook gaan voor een tweede woning net buiten Zeeland op Kleen Resort Buitengewoon Zeeland. Dit resort ligt in Noord-Brabant en ligt nabij het water. Als u voorkeur uitgaat naar een tweede woning meer binnenlands, dan kunt u gaan voor Bospark 't Schipbeek. Een kleinschalig vakantiepark gelegen in Bathmen, Overijssel. 

Wat zijn de voordelen van het kopen van een tweede woning op een vakantiepark?

Het kopen van een tweede woning biedt twee voordelen. U kunt zelf heerlijk genieten van uw eigen vakantieplek in het waterrijke Zeeland, Noord-Brabant of bosachtige Overijssel. U bepaalt zelf wanneer u komt en gaat. Daarnaast kunt u er extra inkomsten mee realiseren als u besluit het te verhuren.