Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kleen Resorts Verkoop

Bospark 't Schipbeek 

Investeren in een kleinschalig vakantiepark in Bathmen

 • 33 duurzame woningen
 • Enorme kavels met eigen grond
 • Kleinschalig vakantiepark

Hellendoorn

Op de grens van de provincies Gelderland en Overijssel vindt u Bospark 't Schipbeek in Bathmen. Kleinschalig maar krachtig in zijn ontwikkeling, dat is terug te zien in de 33 hoogwaardige recreatiewoningen. Deze (wellness)woningen zijn onderverdeeld in twee types, namelijk 'Boterbloem' en 'Zomereik'. Deze 4-persoons recreatiewoningen zijn ontworpen om op te gaan in de natuur, groen op groen noemen we dat. 

Dit bospark erkent zichzelf niet enkel in het duurzame aspect, maar laat ook graag zien dat we dit combineren met de benodigde luxe en comfort. Waardoor het vakantiepark geschikt is voor een welverdiende vakantie. De kleinschaligheid zorgt voor een gemoedelijke en rustgevende sfeer, waarbij de omgeving uitermate geschikt is om (actief) te verkennen. Wij vinden dat het kopen van een recreatiewoning het ultieme gevoel van vrijheid moet opleveren. Gebruik uw vakantiewoning bij 't Schipbeek voor eigen gebruik en stel deze beschikbaar voor verhuur wanneer u zelf niet aanwezig bent! Dubbel profiteren dus.

Bezoek de open dagen op Bospark 't Schipbeek


Ontdek de verschillende investeringsmogelijkheden bij Kleen Resorts op de open dagen van Bospark 't Schipbeek op 3 & 4 mei. Zien we u dan?


Aanmelden


 

Wat u kunt verwachten:

 • De koffie staat klaar
 • Ontdek de investeringsmogelijkheden
 • Maak kennis met de verkoopadviseur
 • Bezichtig de woningen

Swipe voor meer foto's 

Een recreatiewoning kopen bij 't Schipbeek

  Enorme kavels

  De royale en groene kavels bieden enorm veel privacy en rust. Hierdoor kun je heerlijk genieten van de (optionele) sauna en jacuzzi op het ruime terras.

  Elektrische sloten

  Om de rust te garanderen, beschikken de woningen over eigen sloten. Zo zijn er dus geen drukke check-in en check-out momenten op het park.

  Combinatie eigen gebruik en verhuur

  Kies zelf of u uw woning beschikbaar stelt voor de verhuur of deze ook deels zelf recreatief wilt gaan gebruiken. 

Afspraak maken

Op zoek naar een luxe recreatiewoning met eigen grond op een grote kavel? Ontdek de 33 betaalbare recreatiewoningen nabij Hanzestad Deventer.
Plan een vrijblijvende afspraak

Een vakantiewoning kopen?

Op zoek naar een recreatiewoning? Bij Kleen Resorts bent u aan het juiste adres om te investeren in een recreatiewoning die aansluit bij uw wensen!
Lees meer over het kopen van een vakantiewoning

Wilt u meer weten?

Vraag nu onze brochure aan en ontdek hoe het bezitten van een prachtige recreatiewoning op Bospark 't Schipbeek je de ultieme kans biedt om te genieten van luxe vakanties, een solide investering en een bron van onvergetelijke herinneringen met familie en vrienden in Overijssel!

 

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.