Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kleen Resorts Verkoop
Over ons

Over ons

 • Vakmanschap en ervaring in de recreatie
 • Van ontwikkeling tot beheer
 • Aantrekkelijke rendementen
 • Betrouwbare partners
 

Maak kennis met Kleen Resorts

Uw betrouwbare partner in recreatief vastgoed

De mensen achter Kleen Resorts beschikken over een grote passie voor recreatief vastgoed en streven ernaar om waarde toe te voegen in deze sector. De jarenlange ervaring in deze branche en onze gerealiseerde projecten hebben er voor gezorgd dat Kleen Resorts een goede marktpositie heeft kunnen realiseren. Met trots stellen wij ons dan ook voor als partner voor ondernemers en investeerders die gebruik willen maken van de toenemende kansen binnen de recreatiesector.

 

 Of neem contact met ons op

 
 

 Kleen Resorts logo

 
 
 

Maak kennis met

Niels Hoogendijk

Makelaar

Met een klantgerichte aanpak stellen we uw tevredenheid centraal. Bij Kleen Resorts vertalen wij uw wensen naar concrete mogelijkheden. Wij denken graag met u mee en begeleiden u gedurende het gehele aankoopproces. Zo bouwen we naast uw recreatiewoning aan een betrouwbare en transparante relatie.

Neem contact op met Niels

 

 

Kernwaarden met een oog voor duurzaamheid

Een van onze kernwaarden als projectontwikkelaar is het bieden van unieke accommodaties en faciliteiten, die tegemoetkomen aan de behoeften van onze gasten en harmonieus opgaan met de natuurlijke omgeving. We werken samen met experts om onze recreatieve woningen en faciliteiten voortdurend te verduurzamen en te verbeteren, met als doel innovatie en duurzaamheid. We gebruiken duurzame materialen en energiezuinige systemen bij onze projecten om onze ecologische voetafdruk zo te minimaliseren. We stimuleren het buitenleven en recreatieve activiteiten en koesteren de prachtige natuur waarin onze projecten zich bevinden, zodat onze gasten blijvende herinneringen maken tijdens hun vakantie bij Kleen Resorts!

Meer weten over Kleen Resorts? Bekijk vrijblijvend onze online brochure.

 
  In harmonie met de natuur
  Innovatie als doel
  Hand in hand met duurzaamheid
  Blijvende herinneringen creëren
  Nederlands fabricaat
 

Vakmanschap en partners

Van de fundering van de recreatiewoningen tot het realiseren van gezonde rendementen, bouwen wij verder aan Kleen Resorts met onze partners. Wij geloven in de kracht van het samenwerken en door onze duurzame en circulaire manier van werken hebben wij al meerdere projecten succesvol mogen ontwikkelen. Door het proces van ontwikkeling tot aan oplevering in eigen beheer te hebben kunnen wij met ons vakmanschap projecten van hoge kwaliteit realiseren.

Ook na de oplevering van de vakantiewoningen kunt u rekenen op Kleen Resorts. De professionele verhuurorganisatie zet zich in om een optimale bezettingsgraad te realiseren om een zo hoog mogelijk rendement na te streven. Transparantie vinden wij belangrijk. Daarom heeft u altijd inzichten in de verhuur van de woning en daarbij ontzorgen wij u volledig. Een zorgeloze investering dus! 

 
 
 
 
 • Betrouwbare partners
 • Professionele verhuurorganisatie
 • Onderhoud en beheer
 • Gezond rendement
 • Jarenlange ervaring
 
 

Ontdek de mogelijkheden bij Kleen Resorts Recreatief Vastgoed