Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kleen Resorts Verkoop
Resort De Steppe
 

Resort De Steppe

Eco Bos Villa's in de gemeente Baarle-Nassau

 • Luxe modulaire gebouwde lodges
 • Aan de Belgische grens
 • Prachtige natuurrijke omgeving
 
De steppe logo

Resort De Steppe is gelegen in Ulicoten, een kern binnen de gemeente Baarle-Nassau. Het beslaat een uitgestrekt gebied van ruim 7,6 hectare en vormt een nieuw eco-resort te midden van een natuurlijke omgeving in Noord-Brabant. Baarle-Nassau is natuurlijk bekend als dorp waar onze landsgrens dwars doorheen loopt. Dit unieke dorp biedt u daarom het beste van twee culturen, en dat op steenworp afstand. 

Op rijafstand ligt o.a. Tilburg, Turnhout en Antwerpen, maar ook leuke attracties als Bobbejaanland (België), de Efteling en Safaripark Beekse Bergen. Een toeristische locatie, maar waar u de rust en stilte van ons park ervaart. 

Bij de ontwikkeling van De Steppe is duurzaamheid een belangrijk aspect. Onze Eco Bos Villas functioneren volledig zonder gas en worden uitsluitend gebouwd met hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen van de hoogste kwaliteit. Er is gekozen voor ModiWood gevelbekleding, verduurzaamd hout dat een natuurlijke uitstraling geeft aan de villa. Daardoor gaat de villa op in de natuurlijke omgeving van het park. Bovendien zorgen onze modulaire bouwmethodes ervoor dat er maar liefst 90% minder afval ontstaat als bij traditionele bouwtechnieken. Wilt u graag meer weten?

 

Een recreatiewoning kopen op De Steppe

 
  Duurzame en luxe Bos Villa's

  De woningen zijn gebouwd met hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen van de hoogste kwaliteit én functioneren volledig zonder gas.

  Een betrouwbare verhuurpartner

  De professionele verhuurorganisatie zorgt ervoor dat de verhuur van uw recreatiewoning wordt geregeld. 

  Natuurlijke omgeving in gemeente Baarle-Nassau

  Resort De Steppe ligt in Ulicoten, een kern binnen de gemeente Baarle-Nassau. Het beslaat een natuurlijk gebied van meer dan 11 hectare. 

Contact opnemen

Heeft u vragen over Resort De Steppe? Neem dan gerust contact met ons op!
Neem contact met ons op

Vakantiewoning kopen

Op zoek naar een recreatiewoning? Bij Kleen Resorts bent u aan het juiste adres om te investeren in een recreatiewoning die aansluit bij uw wensen!
Lees meer over het kopen van een vakantiewoning
 

Wilt u meer weten?

Vraag nu onze brochure aan en ontdek hoe het bezitten van een prachtige recreatiewoning op Resort De Steppe u de ultieme kans biedt om te genieten van luxe vakanties, een solide investering en een bron van onvergetelijke herinneringen met familie en vrienden.

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.