Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kleen Resorts Verkoop
Recreatiewoning kopen eigen grond

Recreatiewoningen op eigen grond te koop

 
  • Luxe nieuwbouw recreatiewoningen
  • Aan het water of in het bos
  • Volledig eigenaar van de vakantiewoning inclusief grond

Koop uw eigen vakantiewoning inclusief grond

Bij Kleen Resorts hechten wij veel waarde aan ontspanning en rendement voor onze eigenaren van een vakantiewoning. Mede om die reden zijn al onze recreatiewoningen te koop met eigen grond. Op die manier blijft u voor zolang u wilt eigenaar en bent u niet afhankelijk van anderen. Daarnaast hoeft u dan ook geen jaarlijks erfpachtcanon af te dragen, wat ten goede komt van uw rendement. De recreatiewoningen met eigen grond kunnen naast investeringsobject ook gebruikt worden voor eigen gebruik of een combinatie van beide. Per resort zijn verschillende voorwaarden van toepassing. Wilt u alvast weten wat deze voorwaarden zijn? Vraag dan vrijblijvend de brochure aan.

 

Onze recreatiewoningen op eigen grond:

De recreatiewoningen van Kleen Resorts

Onze recreatiewoningen, geschikt voor 2 tot 6 personen, zijn verdeeld over Nederland. Zo hebben wij resorts in Zeeland, Overijssel en Noord-Brabant. De vakantiewoningen op eigen grond hebben allemaal een unieke ligging nabij het water of in de bossen, dat is natuurlijk genieten! Vanaf €127.500,- kunt al eigenaar zijn van een duurzame en luxe vakantiewoning op eigen grond. De grootte van de kavels verschilt per woning en per park, maar de grootte hiervan gaat tot wel 850 m²! Wilt u samen kijken welke woning of welk park het beste bij uw wensen past?

 

Uniek aan onze parken:

  • Hoogwaardige vakantiewoningen
  • Midden in de natuur
  • Tot circa 8,5% (variabel) rendement bij verhuur
  • Percelen tot wel 850 m²
  • Duurzaam recreëren
  • Optioneel: met wellness faciliteiten
 

Vakantiewoning verhuren op eigen grond

Wanneer u besluit om uw vakantiewoning te gaan verhuren op eigen grond wordt er geen erfpachtcanon meer van uw verhuuropbrengsten afgetrokken. Hierdoor profiteert u bij volledig verhuur van een gegarandeerd rendement van 6,5% en bij gedeeltelijke verhuur kan het variabele rendement soms oplopen tot circa 8,5%. Bij de verhuur van uw vakantiewoning op eigen grond wordt u volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Zij zorgen ervoor dat uw vakantiewoning wordt vermarkt, een optimale bezettingsgraad heeft en dat het onderhoud en beheer wordt geregeld. Als eigenaar heeft u zelf altijd online inzicht in de reserveringen, facturatie en meer! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Maak kennis met de parken van Kleen Resorts