Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kleen Resorts Verkoop

Type Jasmijn

 

Omschrijving

Deze woning is zowel beschikbaar als 4-, 6- & 8-persoons.

4-persoons: 49 m²
6-persoon: 70 m²
8-persoons: 78 m²

Omringd door weelderige bossen en groene velden, is onze recreatiewoning een toevluchtsoord voor natuurliefhebbers. Ontwaak elke ochtend met het gezang van vogels, adem de frisse boslucht in en geniet van de rustgevende geluiden van de natuur.

De moderne, volledig uitgeruste keuken nodigt uit tot culinaire creativiteit. Bereid heerlijke maaltijden met lokale ingrediënten en geniet van gezellige diners aan de eettafel of buiten op het terras met uitzicht op het bos. Ontdek de omgeving met wandelen fietspaden direct vanaf de drempel van je vakantiewoning. Voor avontuurlijke geesten zijn er nabijgelegen activiteiten zoals klimmen, kanoën of wildlife-excursies. Of geniet gewoon van een luie middag in de tuin, omringd door de schoonheid van het bos.

Het bijzondere aan het type Jasmijn is dat je dit chalet drie types heeft: 4, 6 en 8 personen. Het hoofdverblijf (woon-, slaap-, badkamer en keuken) is bij alle 3 hetzelfde, met enig verschil dat het verblijf voor 6 en 8 personen 2 meter langer is dan het verblijf voor de 4 personen.

 
StatusNieuw
ParkResort De Steppe
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers1
Voor aantal personen
4 personen
6 personen
8 personen
Bouwjaar2024
Woonoppervlakte49m2
Oppervlakte perceel400m2
Omgeving
Natuurgebied(en)
Overige eigenschappen
Volledig elektrisch
Met overkapping
 
 

Interesse in deze woning?


Vraag meer informatie aan of plan direct een bezichtiging in!