Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kleen Resorts Verkoop
Vakantie chalet kopen

Vakantie chalet kopen in Nederland

Open dagen
Ontdek de mogelijkheden bij onze resorts tijdens een van onze open dagen!
 • Gloednieuwe vakantie chalets
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Met oog voor de natuur

Investeren in een luxe vakantie chalet

Kleen Resorts biedt u de mogelijkheid om een duurzame luxe chalet of tiny house te kopen in een prachtige omgeving. De recreatiewoningen zijn te vinden in Hellendoorn (Overijssel), Yerseke en Heinkenszand (Zeeland) en Nieuw-Vossemeer (Noord-Brabant). De 2-, 4- en 6-persoons chalets zijn voorzien van alle luxe waarbij een hottub en sauna optioneel zijn! Het is zowel mogelijk om de gekochte vakantie chalet beschikbaar te stellen voor verhuur als voor eigen gebruik. Wanneer u uw vakantie chalet volledig verhuurt profiteert u van een gegarandeerd rendement van 6,5% op de recreatieparken en zelfs 7% op Oysterduinen!

 

Logo Kleen Resorts

Ontdek onze parken

  Aantrekkelijk rendement
  Eigen gebruik en (deels) verhuur
  Gloednieuwe chalets
  Prachtige omgeving

Investeren bij Kleen Resorts

De woningen zijn een waardevolle investering met een aantrekkelijk rendement. Omdat wij begrijpen dat een luxe chalet kopen niet van de een op de andere dag gaat, bieden wij hier graag ondersteuning bij. Indien u interesse heeft in een van de vakantiewoningen bent u altijd van harte welkom om een van onze parken te komen bezichtigen. Vervolgens begeleiden wij u bij de keuze van uw ideale locatie en woning. Wilt u uw woning (deels) verhuren? Dan neemt Kleen Resorts u graag alles uit handen zodat u onbezorgd kan renderen. Onze verhuurpartner is elke dag bezig met een zo hoog mogelijke bezettingsgraad te realiseren door onder andere (online) marketing en professioneel beheer en onderhoud.

Bekijk ons aanbod

16 objecten

Ontdek de omgeving

In omgeving Zeeland zit u altijd dichtbij het water, waardoor er talloze plekken zijn om een boot te huren of uw eigen boot aan te leggen. Als u wat actiefs wilt gaan doen zijn er prachtige fiets- en wandelroutes waarmee u de Zeeuwse of Twenste natuur kunt ontdekken. Verder is er bij alle drie de parken voldoende te ondernemen met kinderen. Breng in Zeeland een bezoek aan de Iguana Reptile Zoo of Berkenhof Tropical Zoo. Als u met het gezin op zoek bent naar meer spanning gaat u het avontuur aan bij pretpark Mini Mundi in Zeeland of Avonturenpark Hellendoorn in Overijssel

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen

Welke type woningen kan ik kopen?

De recreatiewoningen zijn chalets voorzien van alle luxe en comfort. De woningen zijn voorzien van een keuken, slaapkamers, badkamers, buitenterras en optioneel ook uw eigen wellnessfaciliteiten als een sauna en een hottub. Buiten dat dit heerlijk is voor eigen gebruik stijgt de vraag naar wellness vakanties ook steeds meer.

Wat is het rendement op een vakantiewoning?

Investeren op korte termijn heeft een maximale looptijd van 12 maanden. Hierbij ontvangt u een vaste maandelijkse rendement uitkering van 9%. Investeren op middenlange termijn kent een termijn van 1 - 5 jaar waarbij er maandelijks 6,5% rendement wordt uitgekeerd. Investeren op lange termijn heeft een termijn van +5 jaar waarbij u zelf eigenaar wordt van een recreatiewoning. Hierbij profiteert u van een rendement van 8-9% wanneer u ervoor kiest om de woning te gaan verhuren. U kan de woning dan ook zelf blijven gebruiken.

Wilt u meer weten?

Hier wordt de brochure naartoe gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
logo

Wat kunt u verwachten

 • Maak kennis met onze missie en visie
 • Kijkje in de rendementsprognoses
 • Bekijk de opties
 • Exclusieve modellen van de woningen
 • Leer de organisatie kennen

Bezoek onze resorts

Recreatiepark Stelleplas
Stelleweg 1, 4451 RL Heinkenszand, Zeeland 
Google Maps

Resort De Steppe
Baarleseweg 1, 5113 TA Ulicoten, Noord-Brabant
Google Maps

Recreatiepark Hellendoorn
Tunnelweg 4a, 7448 RW Haarle, Overijssel
Google Maps

Resort ‘Aan het Slotermeer’
Tjamskedykje 6, 8561 HA Balk, Friesland
Google Maps

Resort Vosseweide
Veerweg 1A, 4681 RH Nieuw-Vossemeer, Noord-Brabant Google Maps

Resort Oysterduinen
Burenpolderweg 30a, 4401 KX Yerseke, Zeeland
Google Maps