Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kleen Resorts Verkoop
  Type Mistiek

Type Mistiek

Interesse in deze woning?


Vraag meer informatie aan of plan direct een bezichtiging in!

 
 
 
 

Omschrijving

Het type Mistiek biedt dezelfde functionaliteit en comfort als de vertrouwde Uno, maar met een unieke uitstraling die u voorziet van een unieke vakantie-ervaring.

Ontworpen en gebouwd met dezelfde aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid als al onze woningen, voldoet de Mistiek aan de hoogste normen van modern vakantiecomfort. Met eigentijds details en een sfeervolle ambiance, is de buitenkant van de Mistiek een lust voor het oog.

Binnen wordt u begroet door een luxe keuken voorzien van moderne apparatuur, perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden tijdens uw verblijf. De badkamer is zorgvuldig ontworpen om u te voorzien van alle gemakken die u nodig heeft voor een ontspannen verblijf.

Net als bij al onze woningen wordt de kavel vrij op naam (v.o.n.) aangeboden, terwijl de koopprijs van de recreatiewoning exclusief btw is. Voor verhuur aan derden biedt dit ook de mogelijkheid om btw terug te vorderen, waardoor de investering nog aantrekkelijker wordt. Kom en ontdek de betovering van de Mistiek op Kleen Resort Stelleplas.

 

Kenmerken

StatusNieuw
Investeringsrendement labelInclusief eigen grond
ParkRecreatiepark Stelleplas
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers1
Voor aantal personen
4 personen
Bouwjaar2024
 

Vraagprijs

Prijs incl. vakantiewoningvanaf€ 130.000,-ex. btw v.o.n.
 

Plattegrond

Interesse in deze woning?


Vraag meer informatie aan of plan direct een bezichtiging in!