Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kleen Resorts Verkoop

Type IJsbloem

 

Omschrijving

Deze woning is zowel beschikbaar als 6- & 12-persoons.

6-persoon: 74 m²
12-persoons: 94 m²

Onze recreatiewoning is gelegen in een schilderachtige omgeving, omringd door weelderige bossen en schilderachtige landschappen. Het is de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van een vredige vakantie met dierbaren.

De 6-persoons

Het hoofdverblijf (woon-, slaap-, badkamer en keuken) is identiek aan elkaar en is bij beide woningen 54 m². Daarnaast heeft de woning voor 6 personen aan de andere zijde van het overdekte terras de Add-on.

De Add-on is van dezelfde materialen en met dezelfde bouwconstructie gemaakt als het hoofdverblijf, zodat het samen één uniek object is. De Add-on is eigenlijk een zelfstandig verblijf met een eigen badkamer voorzien van een toilet, douche, wastafel met meubel en spiegel.

De 12-persoons

Daarnaast hebben we nog de 12-persoons woning. Deze uitvoering is onze ‘Queen’ van de Add-on’s. Maar liefst 2 keer een add-on zodat je de hele familie/vriendengroep uit kunt nodigen voor de onvergetelijke vakantie. Aan de andere zijde van het overdekte terras bevindt zich de beide add-ons. De add-ons zijn van dezelfde materialen en met dezelfde bouwconstructie gemaakt als het hoofdverblijf zodat het samen één uniek object is.

De add-ons zijn eigenlijk een zelfstandig verblijf met een eigen badkamer voorzien van een toilet, douche, wastafel met meubel en spiegel, draai-/kiepkozijn en mechanische ventilatie.

Add-on 1 is extra groot zodat er 2 ruime slaapkamers zijn waarvan 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, inbouwkast, draai-/ kiepkozijn en tv-aansluiting. De tweede slaapkamer is voorzien van een stapelbed, kledingkast en een draai-/kiepkozijn.

Add-on 2 heeft één grote slaapkamer voorzien van een kledingkast, 2 stapelbedden, draai-/kiepkozijn en tv-aansluiting. Ook hebben beide add-on’s een eigen badkamer en toilet

 
StatusNieuw
ParkResort De Steppe
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers3
Voor aantal personen
6 personen
12 personen
Bouwjaar2024
Woonoppervlakte94m2
Oppervlakte perceel400m2
Omgeving
Natuurgebied(en)
Overige eigenschappen
Volledig elektrisch
Met overkapping
 
 

Interesse in deze woning?


Vraag meer informatie aan of plan direct een bezichtiging in!