Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kleen Resorts Verkoop
Tiny house kopen

Tiny house kopen in Nederland

Open dagen
Ontdek de mogelijkheden bij onze resorts tijdens een van onze open dagen!
  • Resorts in Zeeland, Noord-Brabant en Overijssel
  • Tiny houses voor eigen gebruik of verhuur
  • Profiteer van een aantrekkelijk rendement

Recreëren en rendement genereren met uw eigen tiny house

De vraag naar tiny houses neemt de laatste jaren snel toe en wordt ook steeds populairder als investeringsvorm. Bij Kleen Resorts koopt u een tiny house met eigen grond op de meest prachtige locaties van Nederland. Zo kunt u een tiny house kopen in Zeeland, Noord-Brabant of Overijssel. Een groot voordeel is dat u in de periodes dat u de tiny house niet zelf gebruikt, de woning beschikbaar kunt stellen voor verhuur. Onze verhuurorganisatie neemt de verhuur en het onderhoud uit handen, terwijl u kunt genieten van een maandelijks rendement. Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Ontdek de diverse tiny houses op onze resorts:

Hoe zien de tiny houses eruit?

De tiny houses op onze resorts verschillen van elkaar qua aanzicht, afmetingen en opties. Zo verschillen de oppervlaktes van 35 m² tot 64 m², zijn er woningen met en zonder sedumdak én zijn er wellness mogelijkheden. De recreatiewoningen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en hebben royale kavels op eigen grond. De woningen worden voorzien van alle benodigde luxe zodat u zorgeloos kunt genieten van uw investering. De tiny houses zijn duurzaam gebouwd en het merendeel is energieneutraal. Wilt u ook zorgeloos investeren in een tiny house? 

Uitgelicht: Geen verhuurverplichting

Resort Vosseweide heeft als enige resort geen verhuurverplichting voor uw tiny house. Hierdoor is het mogelijk uw tiny house het gehele jaar door zelf te gebruiken, zonder dat u verplicht bent om deze een aantal dagen per jaar te verhuren. Dit resort bevindt zicht op de grens van Noord-Brabant met Zeeland.
Bekijk Resort Vosseweide

Tiny house kopen met eigen grond

Bij Kleen Resorts koopt u een tiny house met eigen grond. Op deze manier bent u volledig eigenaar van zowel de ruime kavels als van de recreatiewoning. Uw tiny house staat dus op het terrein van het vakantiepark, maar de grond waar de woning op staat is van uzelf. Zo heeft u geen omkijken naar de grond én kunnen u of uw gasten gebruik maken van de diverse parkfaciliteiten.

Een tiny house kopen voor verhuur of eigen gebruik?

U kunt een tiny house kopen voor eigen gebruik of om deze vervolgens te verhuren. De tiny houses van Kleen Resorts hebben bijna allemaal een recreatieve bestemming, wat inhoudt dat deze minimaal een aantal dagen per jaar verhuurd dienen te worden. Hoeveel dagen dit zijn, verschilt per resort. Bij volledige verhuur ontvangt u een gegarandeerd rendement terwijl u bij gedeeltelijke verhuur profiteert van een variabel rendement. Wist u dat u van een gegarandeerd rendement van 6,5% kunt profiteren bij Recreatiepark Stelleplas en bij Oysterduinen zelfs van 7%? Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden?

In welke provincie wilt u een tiny house kopen?

Wat maakt het investeren in een tiny house op een vakantiepark zo aantrekkelijk?

Aangezien de woningen op een vakantiepark staan kunt u gebruik maken van de diverse parkfaciliteiten. Daarnaast brengt een tiny house kopen in Zeeland, Overijssel of Noord-Brabant u naar prachtige (natuurrijke) plekken in Nederland. Verder kunt u de woning gemakkelijk beschikbaar stellen voor verhuur, zodat u naast een prachtige eigen plek ook nog kunt genieten van een aantrekkelijk rendement. Onze verhuurorganisatie zorgt voor een optimale bezettingsgraad en dat u maandelijkse de verhuuropbrengsten op uw rekening gestort krijgt. Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen?

Wilt u meer weten?

Hier wordt de brochure naartoe gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
logo

Wat kunt u verwachten

  • Maak kennis met onze missie en visie
  • Kijkje in de rendementsprognoses
  • Bekijk de opties
  • Exclusieve modellen van de woningen
  • Leer de organisatie kennen

Bezoek onze resorts

Recreatiepark Stelleplas
Stelleweg 1, 4451 RL Heinkenszand, Zeeland 
Google Maps

Resort De Steppe
Baarleseweg 1, 5113 TA Ulicoten, Noord-Brabant
Google Maps

Recreatiepark Hellendoorn
Tunnelweg 4a, 7448 RW Haarle, Overijssel
Google Maps

Resort ‘Aan het Slotermeer’
Tjamskedykje 6, 8561 HA Balk, Friesland
Google Maps

Resort Vosseweide
Veerweg 1A, 4681 RH Nieuw-Vossemeer, Noord-Brabant Google Maps

Resort Oysterduinen
Burenpolderweg 30a, 4401 KX Yerseke, Zeeland
Google Maps